VÅRE TJENESTER

c4

Daglig renhold

Vi løfter renholdet i dine lokaler. Vårt fortrinn er at vi er gode til å følge opp og evaluere våre utførelser til enhver tid. Vårt syn på arbeidet skal være helt i samsvar med ditt som kunde, derfor gir vi oss ikke før vi vet du er 100% fornøyd. Derfor er du, vår aller viktigste lagspiller og samtidig den drivkraften som utvikler oss i riktig retning. I retning av ren kvalitet.

leilighetsbygg

Boligvask

Er du entreprenør? Skal du selge huset ditt? Eller har du nyoppførte boliger som trenger full utvask før det skal overleveres til kunde? Vi ønsker å hjelpe deg til å gi dine kunder et utmerket førsteinntrykk av boligen. Dette er en total rengjøring av boligen hvor vi vasker alt av gulv, vinduer, lister, tak og vegger. Det vil garantert løfte kundens syn på hele prosjektet. Vi kan samtidig ta fasadevasken. Uansett om du er entreprenør, næringsdrivende eller privatperson, uansett hva du trenger. Vi kan hjelpe deg!

veggvask

Hovedrengjøring

Her går vi grundig til verks, og løfter fasilitetene i hele ditt arbeidsmiljø. Vår fremgangsmåte er at vi går gjennom dine lokaler for å få oversikt, for så å systematisk fjerne skitt fra vegger, tak, lamper og lister. Det blir rent og pent, samtidig som støv og skitne lokaler ikke lenger vil skape noe ubehag ei heller være miljøskadelig for dine medarbeidere.

gulvbehandling

Gulvbehandling

Det har en helt spesiell effekt å behandle gulvene til stadighet. Ny “look” på gulvene vil øke trivselen og seriøsiteten. Vi erfarer at dette gir et muntert og livlig miljø på arbeidsplassen. Er gulvene dine slitt ut og trenger en oppjustering. La oss hjelpe deg med gulvfornying.

c5

Vinduspuss

Vår spesialkompetanse på vinduspuss hjelper våre kunder til å ha lokaler med skinnende rene vinduer. Vinduene dine er solens hjelp til å la naturlig lys fylle rommet. Ikke la skitt, urene merker og støv hindre dine vinduer til å stråle av glans. Ta kontakt med oss, så skal vi gi deg en glassklar opplevelse.

people group catering buffet food indoor in luxury restaurant with meat colorful fruits  and vegetables

Kantine

God og innbydende mat setter ofte et helt ekstra preg på arbeidsdagen. Det løfter humøret og gir god stemning. La oss hjelpe deg til å tilberede deres kantine. Sammen finner vi en skreddersydd løsning som passer perfekt for dere.

Utvalgte referanser

Kiwi
Driv Energi AS
Endress+Hauser AS
Politiet
Øvre Eiker Kommune
Eiker Eiendomsutvikling

LA OSS HJELPE DEG

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.
Vi setter opp et konkurransedyktig forslag på dine premisser og garanterer å gi deg svar innen 24 timer